Süt a nap odakint végre, zöldellnek a fák, hogyan is tudnánk ilyen időben otthon ülni? Az ember ilyenkor már alig várja, hogy végre kimozdulhasson és feltöltse testét-lelkét a megújulás energiáival. Ha igazán különleges kényeztetésre vágytok, akkor van egy szuper ajánlatunk! Látogassatok el Boldogkőváraljára, és töltsetek el néhány napot a nyugalom szigetén, a stílusos Mandalaházban. Miért pont ott? A „mandalás lányokat” kérdeztük, vajon mi lehet ennek az apró – már nevében is hívogató – zempléni falucskának és az ott felépült vendégháznak a „titka”. Mi az, ami az ország legtávolabbi zugából is idevonzza a pihenni vágyó embereket?

Hárman lányok álmodtuk meg, és hoztuk létre a Mandalaházat azoknak, akik a szabadságukat olyan helyen szeretnék eltölteni, ahol jobb, mint otthon, vagy legalább annyira jó.

A receptünk egyszerű ?, íme a hozzávalók:

  1. Végy egy gyönyörű helyet, változatos, vadrényes tájjal, történelemi helyszínekkel kulturális, és gasztro felfedeznivalókkal

Szerencsénkre nem kellett messzire mennünk, hogy ezt megtaláljuk, hiszen összeköt minket  a boldog(kői) gyermekkor. Itt mindenki megtalálja a kedvére való programot. A természet egész éveben kirándulásra hívogat a Zemplén lankáin, van várunk is, sőt a legjobb pálinka is nálunk készül a Bestillo Pálinkaházban.

 

2. Adj, hozzá egy stílusos, részleteiben is igényes, mégis otthonos vendégházat

„Az ördög a részletekben rejlik” – szokták mondani és milyen igaz! Ezt tartottuk szem előtt mi is. Így történt hogy nálunk még a szappan és törölköző színe is harmonizál a szobák alapszínével és egyedileg tervezett bútorok, párnák, faliképek, textilek stílusos összhangja varázsol barátságos hangulatot.

3. Bolondítsd meg egy csipetnyi egyedisséggel, leheletnyi harmóniával

Nemcsak a sajátos „mandalás” enteriőr, a minőségi berendezés vagy a hangulatos kert az, amitől mi mások vagyunk. Apró figyelmességekkel, szolgáltatásokkal igyekszünk vendégeink kedvébe járni. Nálunk friss, ropogós welcome süti fogadja a vendégeket, télen mézeskaláccsal, nyáron házilimonádéval várjuk a hozzánk érkezőket. A konyhánkban található almáriumból pedig bárki megkóstolhatja kedvenc borászaink borát, lekvárainkat vagy akár egy kupica Bestillo pálinkát is.

4. Ízesítsd az egészet helyi ízekkel

Abaúj ízei nálunk házhoz jönnek! Felkutattuk a legkíválóbb termelőket, ősszegyűjtöttük a környék legínycsiklandóbb finomságait, hogy a gasztrokalandozás már a Mandalaházban elkezdődhessen! A vendégeink szerint a reggelink 5*-os.

5. Szükség lesz még nagy adagnyi lelkesedésre és vendégszeretetre (ezzekkel ne spóroljunk)

Lelkesedésben nálunk nincs hiány, tele vagyunk ötletekkel, tervekkel. Mindent megteszünk azért, hogy aki eljön hozzánk, annak egyetlen dolga maradjon csak: a pihenés!

Bízunk benne, hogy amilyen bizsergetően jó érzés volt kiválasztani a kézzel faragott köveket, végigsimítani a kárpitmintákat vagy koccintani a millió csillagos teraszon a ház elkészültekor, olyan jó érzés a vendégeiknek is birtokba venni egy helyet, mely az igényeikre szabva készült.

Ennyi a receptünk. Gyertek és kóstoljatok bele ti is az élményekbe nálunk a Mandalázban, Boldogkőváralján!

Küldje el kérdését, üzenetét!