Aktuális információk Boldogkő várából

A Zempléni-hegység lábainál fekvő, barackfák és sudár feketefenyők öleléséből magasba emelkedő, sziklára épített romantikus lovagvár különleges környezetben, újjáépített palotaszárnnyal és gyönyörű panorámával várja vendégeit. Áprilistól október végéig hétvégente garantált programokkal: lovagi bemutatókkal, jelmezes tárlatvezetésekkel és interaktív, középkori fegyvertapogatóval szórakoztatjuk látogatóinkat. Az állandó programok és kiállítások mellet a vár egyéb rendezvényeknek is otthont ad. Falairól csodálatos kilátás nyílik a látnivalókban gazdag környezetre, ahol változatos igényeket kielégítő szállások és vendéglátó helyek találhatók.

Nyitva a hét minden napján, naponta 9-18 óráig!

Galéria

Garantált hétvégi programok

JELMEZES TÁRLATVEZETÉS Boldogkő várában!

A magasabb rangú hölgyek és a szolgálók kedvenc időtöltése volt a hímzés, ezzel díszítették ruháikat, kelméiket. Boldogkő várában a lovagterem boltozatos ablakfiókjai annak idején kitűnő helyet nyújthattak az ilyesfajta társas tevékenységeknek. A tárlatvezetés során, üljön be ide egy kicsit Ön is, hallgassa innen a vár legendáit, udvarhölgyeink történeteit!

A GARANTÁLT HÉTVÉGI PROGRAMOK kezdési időpontjai:

Minden szombaton és vasárnap 10, 12, 14, 15 és 17 órakor: JELMEZES TÁRLATVEZETÉS
11, 13 és 16 órakor:
A KÓBORLOVAGOK középkori párbajbemutató előadása. Az előadások után tömjénfüsttel és pálinkával fertőtlenít a PESTISDOKTOR.
10 -18 óráig:
Interaktív PÁNCÉL- ÉS FEGYERTAPOGATÓ STAND, alkalmanként CSATACSILLAG célbadobás.

Küldje el kérdését, üzenetét!